3 Haziran 2017
Genel
4. ve 8. Sınıf Baloları Çok Renkliydi

Okulumuz 4. ve 8. sınıfları için 23 ve 24 Mayıs 2017 tarihinde Kaya Termal Otel’de Okul Aile Birliğimiz tarafından balo düzenlendi. Gecede söz alan Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, gecede büyük emekleri olan Okul Aile Birliği Başkanı Pınar Tezcan’a OAB üyeleri Ayşegül Türkoğlu, Meltem Sağıroğlu, Emine Bandırma, İlgin Çelenoğlu ve Okul Aile Birliğini her zaman destekleyen Nalan Yararbaş ile 4. sınıf balo temsilci velileri Evin Düzbastılar, Emine Bandırma, Didem Sayan, Tuğba Uysal, Hatice Kurtel, Meltem Maki ve Özlem Felah’a teşekkür ederek belgelerini takdim etti. Sınıflara anı sertifikaları sunum töreni gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kep ve cübbelerini giyerek sertifikalarını sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar. Öğrencilerimiz, anne babaları, sınıf ve branş öğretmenlerinin de katıldığı gecede gönüllerince eğlendi. Son olarak mezuniyet pastasını öğretmenleri ile birlikte kestiler.