11 Mart 2019
Dilimden Kalemime Öykü Yarışmasında İlk Beş Dereceye Giren Eserler Belli Oldu

9 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen yirmi bir okuldan otuz dokuz öğrencinin katıldığı “Dilimden Kalemime Mektuplar Öykü Yarışması”nda ilk beş dereceye giren eserler belli oldu.

Seçici kurulun eserleri titizlikle değerlendirdiği yarışma sonucunda

Bornova Fen Bilimleri Kolejinden Eliz İda Bakırlı “Hayatımdaki Değişim Anı”,  Özel İstek Okullarından Ela Yağcıoğlu, Güzelbahçe Bahçeşehir Kolejinden Yağmur Özvardar “Zaman ve Saat Kulesi Benim Elimde”, Bornova Rota Kolejinden Yasemin Nur Uyanık  “Euphoria” ve Ekin Kolejinden Deniz Hazar “Bayan Köksal’ın Güncesi” adlı eserleriyle ilk beşe girdiler.

14 Mart 2019 Perşembe günü 14.00’te okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecek törende öğrencilerin aldıkları dereceler açıklanacak.

Dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini kutluyor, katılımcı tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerin kalemine sağlık.