BİLİM ŞENLİĞİ

Bilim Şenliği etkinliğinde projelerimizi jüri üyelerimiz Doç.Dr. Müslim Murat Saç, Doç.Dr. Onur Baysal, Yard. Doç. Dr.Arife Karadağ öğrencilerimizin projelerini değerlendirdiler. Değerlendirme sonucunda Fen Bilimleri Bölümü Birincisi Ceren Uslu "Doğalgaz kaçakları için yarı iletken algılayıcı otomatik gaz tahliyesi" projesiyle, Matematik Bölümü Birincileri Yekta Cemre Özdemir ve Elvin Eren Başak "Bazı Eşitsizliklerin Geometrik Çözümleri" projesiyle ve Sosyal Bilimler Bölümü Birincileri Deniz Tuna ve Merve İnan "İzmir'de Turist İçin Bir Gün" adlı projeleriyle İlkokul Ortaokul Müdürü Murat Zorluer ve Fen Lisesi Müdür Yardımcımız Tülay Yazgan öğrencilerimize Başarı Belgelerini vererek, özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutladılar. Jüri üyelerimize Teşekkür Plaketlerini İlkokul Ortaokul Müdürü Murat Zorluer takdim ederek teşekkürlerini sundu.