Milli Eğitim Vakfı Koleji Özel Güzelbahçe Okullarımız - İlkokul - Ortaokul
Yemek ve Ulaşım
YEMEK HİZMETİ

Okullarımızın yemek ve kafeterya hizmeti, özel yemek şirketi tarafından verilmektedir. Hizmetin devamı yapılan yıllık sözleşmeler çerçevesinde yürütülmektedir. İlköğretim öğrencilerimiz kendi birimlerindeki yemekhane ve kafeteryaları kullanmaktadırlar. İki ayrı bölümde bulunan yemekhanelerimiz aynı anda bin öğrencinin yemek yemesine olanak sağlayacak düzeydedir.

Yerleşke içinde yer alan mutfağımızda yemekler sağlık ve temizlik koşullarına uygun olarak hazırlanır. Yemek mönülerimiz haftalık listeler halinde kurumumuz sağlık hizmetleri bölümü tarafından hazırlanır. Okul yönetimince incelenen listeler onaylandıktan sonra uygulamaya konulur. Yemek hizmetinden yararlanmak öğrenci ve velilerimizin kendi isteğine bağlıdır.

Yemek yıllık ücretleri Okullara göre hazırlanan Eğitim - Öğretim Ücretleri tablosu içinde yer almaktadır.

ULAŞIM HİZMETİ

Öğrencilerin servis kayıt işlemleri servis şirketinin okul içindeki bürosunda yapılmaktadır.

Okul öncesi sınıfları ve 1. sınıf öğrencilerimiz servis ablaları tarafından evinden alınıp okulda ilgili sınıf öğretmenine teslim edilir. Okul çıkışında servis ablaları tarafından sınıflarından alınan öğrenciler evlerine teslim edilir.

Araçların semtlere göre dağılımı ve güzergahları öğrenci yoğunluğuna göre idare ve servis şirketinin ortaklaşa çalışmasıyla karara bağlanır. Öğrencilerimiz kendilerine söylenen saatte bu güzergahlara uygun olarak ana caddeye çıkarlar.

Servis hizmeti ile ilgili sorularınız için 234 72 00

Hızlı Erişim Linkleri